Bliv annoncør på www.wasabi-n-sushi.dk – Danmarks ny store website om sushi & wasabi.

Wasabi´n´Sushi er en annoncefinansieret side, så ønsker du at eksponere din virksomhed på en website, der appellerer til alle danskere, der elsker japansk mad, har du følgende annonceringsmuligheder:

Læser test

Konkurrencer

BANNERANNONCERING

Der er mulighed for forskellige placeringer af bannerannoncer på wasabi & sushi. På denne oversigt kan du se udgangspunktet for vores annonce placering og størrelse. Hvis du har andre ønsker til placering eller størrelse er du meget velkommen til at kontakte os.
Kontakt os for nærmere information om priser.

REDAKTIONEL OMTALE
Redaktionel omtale skrives af redaktionen. Artiklen indeholder fotos og direkte links til din hjemmeside. Artiklen slettes ikke, så der er tale om en varig investering i at promovere din hjemmeside.

Vælger du at investere i en redaktionel omtale, får du mulighed for at præsentere din virksomhed og dine produkter i en sammenhæng, hvor dine potentielle kunder er fundet hen pga. interesse – og derfor gerne vil læse om dig. Det giver en helt særlig opmærksomhed. En redaktionel omtale består af 100 – 300 ord samt foto(s). 

Redaktionel omtale af virksomhed eller produkt (mærkers ” annonce”)

Kontakt Wasabi ´n´ Sushi for at høre mere - Kontakt Wasabi ´n´ Sushi

Overordnet kategori: ROOT

nigirisushiNigiri sushi er populær sushi-type. "Nigiri" betyder knytnæve - altså er en nigiri en lille håndfuld ris.

Læs mere...

Hosomaki-rMaki sushi findes i forskellige varianter. Størrelsen kan variere. Den mest almindelige form er hosomaki.

Læs mere...

sushifutumaki_rTykkere Maki kaldes futomaki. Futomaki kan være fire centimeter i diameter eller mere.

Læs mere...

YanagiI Japan er knivsmede-håndværket en kunstart. Der findes flere forskellige typer af knive, der anvendes til at lave sushi med. Hver af knivene er udformet på en måde, der gør dem særligt egnede til en bestemt type skæring. Der er ligefrem knive, som er skabt til enkelte fiskearter.

Læs mere...

spisesushiHvis du nu har lagt en masse arbejde i at forberede sushi, eller hvis du spiser sushi på restaurant hvor kokken har lagt al sin faglige kunnen i præsentere sine gæster for sushi af høj kvalitet, er det en rigtig god ide at følge nogle få råd om, hvordan man spiser sushi

Læs mere...

Sushibog på dansk Der er ingen tvivl om, at Danmarks Sushi-BOG er Ole G. Mouritsens ”Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed ” fra 2006 ! Ole G. Mouritsen
Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed

Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
Pris: 299,00 kr.

Læs mere...

Læs om Sushi ingredienser

sushiris_rAt få lavet gode sushi ris kræver noget omhyggelighed.

Risene skal nemlig være (meget) klistrede. Ellers vil man ikke være i stand til at lave Nigiri Sushi).

Men samtidig må risene ikke blive for bløde. Man skal jo ikke lave risengrød – men sushi.

Læs mere...

nori-rNori – tang – er én af de faste ingredienser i flere slags sushi. Nori kan købes enten i rå eller ristet form. Hvis man køber det i rå form, skal det ristes inden brug. Nori er sprødt og har en salt smag. 

Læs mere...

ginger-rMan vil altid få serveret gari som tilbehør til sushi.

Gari er syltede skiver af ingefær, der er skåret meget tyndt.

Læs mere...

Wasabi muligheder i Danmark

Efterspørgslen efter ”den ægte vare” er stigende overalt i verden. I Japan overstiger efterspørgslen efter frisk wasabi samt wasabi-produkter udbuddet.

Læs mere...

Hvad er ægte wasabiWasabi er en flerårig plante. Planten hører til kålfamilien Brassicaceae/Cruciferae. Slægten Wasabia består af to arter, hvoraf Wasabia japonica er kultiveret.

Læs mere...

Om wasabiDer bliver efterhånden spist massevis af sushi i Danmark. De små dekorative retter med ris, fisk, tang eller kød er støt og roligt ved at erobre en plads i danskernes madglade hjerter.

Læs mere...

Søg - Wasabi og Sushi

Se.. Web-TV!